Дали Рамковниот договор да се провери на референдум?

Дали Рамковниот договор да се провери на референдум?
Да
558  95.2%
Не
25  4.3%
Не знам
3  0.5%

Број на гласачи  :  586
Прв глас  :  Четврток, 25 Јуни 2009 15:05
Последен глас  :  Сабота, 23 Јуни 2018 10:34